Skip to content

Hogelandseweg 88..

6545 AB Nijmegen

Beschikbaar

€ 747,- p.m

  1. Home>
  2. Bedrijfspanden>
  3. Huur Nijmegen Hogelandseweg 88..

Perfect ten opzichte van de snelwegen aan de Hogelandseweg gelegen kantoorruimte van 138 m2

Deze ruimte is gelegen in een representatief en markant bedrijvencentrum aan de doorgaande weg op bedrijfsterrein West Kanaaldijk. Te huur voor slechts € 747,50 per maand exclusief servicekosten. De ruimte bestaat uit een drietal separate kantoorruimten van ieder plm. 15 m2 en een grote kantoorruimte van plm. 73 m2 en een vergaderruimte van 20 m2 gelegen op de 2e verdieping van het gebouw en het medegebruik van een gezamenlijke pantry.

Goed bereikbaar met openbaar vervoer. Dit moderne pand is uitgerust met vele voorzieningen waaronder een overdekt rokersterras, complete werkplekken met telefoonaansluiting, vloerbedekking en mechanische ventilatie.

Voorts beschikt het pand o.a. optioneel over glasvezelinternet, computerruimte met airco, gasgestookte centrale verwarmingsinstallatie, computernetwerkbekabeling, zonwering, eigen alarm, elektronische sleutel, airconditioning, mechanische ventilatie en warmteregeling.

In totaal hebben wij hebben voor u beschikbaar: 150 m2 kantoorruimte gelegen op de begane grond en 138 m2 kantoorruimte gelegen op de 2e verdieping, deze ruimte is ook beschikbaar in 2 delen van 20 en 118 m2.

Per 50 m2 kantoorruimte is 1 parkeerplaats bij de huurprijs inbegrepen, extra parkeerplaatsen kosten € 300,= excl. BTW per jaar

Informeer naar de interessante en flexibele huurvoorwaarden !

  • 138

Kenmerken

Overdracht

StatusBeschikbaar
Prijs€ 747,- p.m
Aanvaardingin overleg
BTW belastJa
Servicekosten€ 402,- p.m

Oppervlaktes en inhoud

Soort Objectkantoorruimte
Totale oppervlakte138
Oppervlakte kantoorruimte138 m2

Parkeergelegenheid

Geen eigenschappen

Bouw

Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1992
Bouwjaar toelichting

Overig

In units vanaf138 m2
Locatiebedrijventerrein
Aantal lagen3
Onderhoud binnengoed
Onderhoud buitengoed

Ligging

Vergelijkbaar bedrijfsaanbod