Skip to content

Bouwnummer 27

3134 Vlaardingen

Verkocht onder voorbehoud

€ 449.000,-

  1. Home>
  2. Nieuwbouw>
  3. Koop Vlaardingen 30 Luxe appartementen Banninck Cocq>
  4. Koop Vlaardingen 30 Luxe appartementen Banninck Cocq Bouwnummer 27

U ben van harte welkom op ons kantoor voor alle informatie over de laatste fase 9 met 30 appartementen Banninck Cocq. De bouw is gestart!

De Buitenplaats van Ruytenburch. Boeiende plek, toen en nu!
Omgeven door historische stadsparken, op steenworp afstand van de binnenstad van Vlaardingen. Voor wie rondloopt met een woondroom is de ligging van De appartementen van Ruytenburch met recht een buitenkans te noemen. Het aangrenzende Oranjepark, ‘t Hof en monumentale panden bepalen de sfeer: vol karakter, allure en rust. Park ’t Hof en het Oranjepark vormen een groene oase in het centrum van de stad. Park ’t Hof valt op door zijn romantisch en historisch karakter, het Oranjepark heeft strak gebogen waterpartijen, slingerende verharde paden en ruime gazons. En dat aan de overkant van de straat!

Winkels, horeca en culturele voorzieningen op een steenworp afstand
Het appartementengebouw Ruytenburch ligt op enkele minuten wandelen van het stadshart met haar winkels, horeca en culturele voorzieningen. Daarnaast is de bereikbaarheid uitstekend, vlakbij de uitvalswegen van Vlaardingen en opstappunten voor openbaar vervoer.

Een kwart van Vlaardingen, de nabij gelegen ‘Broekpolder’, ontwikkelt zich nu verder tot groen, recreatief en sportief gebied met kleine jachthavens, wandelroutes en fietsroutes.

Welke appartement u ook kiest, u krijgt altijd een huis dat hoogwaardig is afgewerkt
Strakke muren, vloerverwarming en een luxe tegel en sanitair pakket van Villeroy en Boch zijn inbegrepen. De buitenkant en constructie is wat u van een modern ontwikkeld gebouw mag verwachten: kwalitatief, duurzaam en voorzien van onderhoudsvriendelijke materialen. Denkt u bijv. aan goed geïsoleerde muren en kunststof kozijnen. Dat blijft niet alleen langer mooi, het scheelt ook in uw energiekosten en de bijdrage in de VVE.

Mooie afgewerkt tot in de kleinste details
Tijdens het ontwerp is veel aandacht besteed aan de gevel. Met name de kleur van het metselwerk en verschillende verbanden draagt hier aan bij en krijgt de gevel een rijke uitstraling.

Parkeren doet u als bewoner in de half verdiepte parkeergarage
Zo bent u altijd verzekerd van een eigen parkeerplaats en komt u snel en droog aan in uw appartement. Bij ieder appartement is één parkeerplaats inbegrepen. Sommige bouwnummers hebben twee parkeerplaatsen. Op deze laag bevinden zich ook de individuele bergingen. Daarnaast hebben de appartementen ook extra bergruimte in de woningen. Er is zelfs gedacht aan een aparte fietsenstalling in de garage. Natuurlijk mét stopcontacten, voor berijders van een elektrische fiets. Ook met de fiets is de garage goed toegankelijk, met de lift of dankzij de prettig ontworpen hellingbaan.

De entree is gelegen aan de de rand van De Buitenplaats. Uiteraard wordt die in stijl uitgevoerd. De toegang voor onbevoegden is geblokkeerd, maar uw bezoek wordt stijlvol en gastvrij ontvangen dankzij een veilig videofoon-systeem.

Niet bezuinigen op kwaliteit. Een mooi huis, een mooie badkamer
Snel wakker worden onder een verfrissende douche, of ‘s avonds fijn ontspannen na een intensieve dag. Een mooie badkamer draagt bij aan uw woongenot. Voor de appartementen van Ruytenburch hebben wij een badkamer voor u samengesteld met comfortabel sanitiair en
luxe tegelwerk van Villeroy en Boch. Bij de showroom van Van Munster kunt u het sanitair en tegelwerk aanpassen naar uw eigen smaak en wensen.

INFORMATIE
Bel voor meer informatie, ons telefoonnummer is hiernaast vermeld!   

In de presentatie zijn artist impressions verwerkt, hier kunt u geen rechten aan ontlenen!

  • 108 m2
  • 2

Overdracht

StatusVerkocht onder voorbehoud
Koopprijs€ 449.000,-

Oppervlaktes en inhoud

Gebruiksoppervlakte woonfunctie108 m2
Inhoud340 m3

Bouw

Soortpenthouse
Dak typesamengesteld dak

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2

Maandlasten

U dient eerst de cookies te accepteren alvorens u de maandlasten kan berekenen

Ligging

Marktcijfers van Vlaardingen

Gemiddelde verkoopprijs in Vlaardingen

Landelijk gemiddelde: € 249.192,-

Gemiddelde vraagprijs in Vlaardingen

Landelijk gemiddelde: € 294.643,-

Gemiddelde verkooptijd in Vlaardingen

Landelijk gemiddelde: 29

Gemiddeld aangeboden in Vlaardingen

Landelijk gemiddelde: 7703

Gemiddeld aantal verkocht in Vlaardingen

Landelijk gemiddelde: 8459

Gemiddelde prijs/m2 in Vlaardingen

Landelijk gemiddelde: 3.006