Skip to content

Roosenhorst appartement

2251 AC Voorschoten

Onder optie

€ 705.000,-

  1. Home>
  2. Nieuwbouw>
  3. Koop Voorschoten Roosenhorst appartement>
  4. Koop Voorschoten Roosenhorst appartement

De verkoop is reeds gestart en meer dan 70% van de woningen zijn verkocht. Er zijn nog een aantal villa’s en luxe appartementen beschikbaar, kijk op roosenhorst.nl voor meer informatie.

De bouw van het project gaat in september 2019 van start en duurt naar verwachting circa 1 jaar (woningen) en 1,5 jaar (appartementen). De oplevering wordt verwacht aan het einde van 2020.

Gelegen op de tweede verdieping van Het Landhuis aan het uitgestrekte bloemrijke grasveld met in de verte de Veurseweg, ligt appartement A10. De ruime woonkamer met open keuken is een lust voor het oog door de vele en grote raampartijen. Via twee dubbele openslaande deuren is het balkon, gelegen op het noordwesten, te bereiken. Hier kunt u met gemak genieten van de avondzon en de fabelachtige omgeving van Roosenhorst.

Het appartement is voorzien van een luxe SieMatic keuken met inbouwapparatuur van Siemens ter waarde van € 12.000. De verdiepingshoge binnendeuren maken het rijkelijke plaatje compleet. Daarnaast is het appartement toekomstbestendig. De comfortabele vloerverwarming en koeling is aangesloten op een individuele bodemwarmtepomp en het appartement beschikt over een ruime hoeveelheid zonnepanelen direct aangesloten op de eigen meterkast.

Bij het appartement hoort een ligplaats aan de collectieve steiger. Vanaf de ligplaats is er een directe vaarverbinding naar de Vliet. U vaart vanuit uw eigen plek straks heerlijk naar de historische binnenstad van Leiden. Verder is er een lift aanwezig en krijgt u 2 eigen parkeerplekken in de beveiligde parkeergarage, waar ook uw berging is voor uw (elektrische) fiets.

  • 121 m2
  • 2

Overdracht

StatusOnder optie
Koopprijs€ 705.000,-

Oppervlaktes en inhoud

Gebruiksoppervlakte woonfunctie121 m2
Inhoud315 m3

Bouw

Soortbovenwoning
Dak typeplat dak

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2

Maandlasten

U dient eerst de cookies te accepteren alvorens u de maandlasten kan berekenen

Ligging