Skip to content

Van een Garantiemakelaar Mag je meer verwachten

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

9

Lukas Melisse van Plink makelaars is geinteresseerd en werkt duidelijk en snel. Verkoop is snel geregeld en goed begeleid.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

10

Het verkoopproces gaat in goed overleg en tussentijds word je goed geïnformeerd. Ook naar de wens van de klant wordt geluisterd. Bij vragen kan er altijd contact opgenomen worden. Wij bevelen deze makelaar zeker aan!

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9.5

Zeer fijne, correcte benadering. Prima behandeling en afwerking. Uiterst tevreden. Een volwaardige aanrader.

beoordeelt ons met een 9.5

geplaatst op

10

Ik vind dit een zeer fijne en professionele makelaar, Wij hadden ook hypotheek advies nodig en dat had Hermsen ook in huis wat wij ook zeer goed hebben ervaren. Jurian, Cris bedankt voor jullie fijne samenwerking en goed advies! Gr Maurice en Bianca

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9.5

Korte en open lijntjes met de makelaar. Snelle afwerking, vakkundige verkoop makelaar. Huis binnen 4 werkdagen verkocht!

beoordeelt ons met een 9.5

geplaatst op

8.8

Een makelaar met verstand van zaken. Marcel Hermsen houdt je volledig op de hoogte van de gang van zaken en bespreekt dit met je. Samen een plan gemaakt en hij heeft dit goed uitgevoerd. Ik zou deze makelaar iedereen kunnen aanraden.

beoordeelt ons met een 8.8

geplaatst op

Van een Garantiemakelaar Mag je meer verwachten

Benieuwd wat andere mensen van onze dienstverlening vinden? Kijk dan gauw bij onze reviews. Ben je op zoek naar een specifieke vestiging, dan klik je op vestigingen. Hier vind je een overzicht van onze vestigingen.