Skip to content

Te Koop: woonhuis Europalaan 104 5672 AL Nuenen

Verkocht o.v.

€ 238.500,- k.k.

  1. Home>
  2. Woningen>
  3. Koop Nuenen Europalaan 104

Karakteristieke tweekapper met berging en een grote vrijstaande garage aan de achterzijde van een diep perceel op het zuiden. Deze vooroorlogse woning is gelegen op fraaie woonstand aan een ventweg, net buiten het gezellige centrum van Nuenen, dus met alle voorzieningen op loopafstand.

Enkele uitspraken van de huidige eigenaar: “Prima locatie t.o.v. centrum van Nuenen. Nabij uitvalswegen naar Eindhoven. Diverse (middelbare) scholen in de omgeving.”

Bouwjaar : 1930
Woonopp. : circa 99 m²
Inhoud : circa 389 m³
Perceel opp. : circa 280 m²
Aanvaarding : in overleg

Bijzonderheden:
– Gelegen aan een ventweg net buiten het centrum van Nuenen. Alle voorzieningen, zoals winkels, restaurants, terrassen zijn “om de hoek”.
– Vrij uitzicht aan de voorzijde.
– Het plat dak aan de achterzijde van de woning is vernieuwd in 2014.
– Vrijstaande garage (bouwjaar: 1983) aan de achterzijde van het perceel. Te bereiken via een, enkel voor bewoners, toegankelijk achterpad. Ook ideaal voor de hobbyist.
– De achtertuin is gelegen op het zuiden, zeer diep en momenteel in 2 aparte delen opgedeeld door de berging.
– Het betreft hier een goed onderhouden woonhuis. Wel dient men rekening te houden met moderniseringskosten.

Indeling:

Begane grond:
– entree/diepe hal met de meterkast en de trapopgang naar de 1e verdieping;
– doorzon woonkamer (oppervlakte: circa 30 m²), voorzien van een vaste nis/open muurkast, elektrische rolluiken aan de voor- en achterzijde en een glasvezelaansluiting;
– dichte keuken (oppervlakte: circa 10 m²), met een eenvoudige keukeninrichting in 2 wandopstellingen voorzien van een RVS spoelbak, een gaskookplaat, afzuigkap en een geiser; vanuit de keuken is er een fijn zicht op de plaats/achterom en toegang tot de verdiepte kelderkast;
– ruime, gedeeltelijk betegelde bijkeuken met de aansluitingen voor de wasapparatuur en de achterdeur;
– eenvoudige badkamer met een douche en wastafel;
– gedeeltelijk betegelde toiletruimte met een closet.

1e Verdieping:
– overloop met een grote schuifkastenwand en de vlizotrap naar de bergzolder;
– 3 slaapkamers (oppervlakten: respectievelijk circa 7, 10 en 12 m²); de kleinste slaapkamer aan de voorzijde is onder een dakkapel.

2e Verdieping:
– grote bergzolder, in het midden op stahoogte, met de CV-opstelling en 2 kleine dakraampjes aan de achterzijde.

Buitenterrein:
– voortuin met een diverse beplanting;
– met buren gedeeld pad van sierbestrating naar de eigen achterom;
– veel privacy biedende en geheel betegelde plaats, met een buitenkraantje en toegang tot de berging en een 2e poort naar het achterste deel van de tuin;
– achtertuin op het zuiden met een diverse beplanting en toegang tot de garage via een loopdeur.

Bijgebouwen:
– vrijstaande gemetselde berging, voorzien van elektra;
– vrijstaande, in spouw gemetselde garage (afmetingen binnenwerks: circa 3,20 x 6,46 m¹), voorzien van elektra, een elektrische roldeur en met 2 ramen en een loopdeur aan de tuinzijde.

Uitnodiging:
De eigenaar van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop, hetgeen voor u uiteraard geen enkele financiële consequentie inhoudt. Geheel vrijblijvend informeren wij u uitvoerig over de woning, maar ook over de financieringsmogelijkheden en over de mogelijkheden van de verkoop van uw eigen woning. Uiteraard is het aan te bevelen deskundige bijstand van een NVM-makelaar te vragen. Wij helpen u graag bij uw keuze voor een eigen makelaar die uw belangen als koper optimaal zal behartigen.

Het verkopen van een woning is voor de verkoper een spannende en aangrijpende gebeurtenis. Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen van u een reactie te mogen ontvangen, zodat wij de verkoper over uw bevindingen en beleving kunnen informeren.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na het totstandkomen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom.

De brochure is samengesteld om u een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.

De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

  • 99 m2
  • 284 m2
  • 3

Kenmerken Europalaan 104

Overdracht

Koopprijs€ 238.500,- k.k.
Aanvaardingin overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte284 m2
Gebruiksoppervlakte woonfunctie99 m2
Inhoud389 m3

Bouw

Soorteengezinswoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1930
Dak typezadeldak
Isolatievormengedeeltelijk dubbel glas

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3

Maandlasten

U dient eerst de cookies te accepteren alvorens u de maandlasten kan berekenen

Ligging

Marktcijfers van Nuenen

Gemiddelde verkoopprijs in Nuenen

Landelijk gemiddelde: € 257.878,-

Gemiddelde vraagprijs in Nuenen

Landelijk gemiddelde: € 270.500,-

Gemiddelde verkooptijd in Nuenen

Landelijk gemiddelde: 30

Gemiddeld aangeboden in Nuenen

Landelijk gemiddelde: 7934

Gemiddeld aantal verkocht in Nuenen

Landelijk gemiddelde: 9010

Gemiddelde prijs/m2 in Nuenen

Landelijk gemiddelde: 2.282

Vergelijkbaar woningaanbod