Skip to content

Te koop: woonhuis Geerweg 65 2461 TT Ter Aar

Verkocht

€ 670.000,- k.k.

  1. Home>
  2. Woningen>
  3. koop Ter Aar Geerweg 65

Unieke kans !! Bieden vanaf € 670.000,- k.k.

UPDATE CORONAVIRUS:
U kunt deze woning bezichtigen. Wel vragen wij u om de volgende zaken goed en serieus in acht te nemen voor uw eigen maar ook onze veiligheid.
– We schudden geen handen;
– We houden 1,5 tot 2 meter afstand tot elkaar (kijker vs makelaar);
– U komt met maximaal 2 personen;
– Indien u dat wenst kunnen we op de afspraak ook via videobellen de woning laten zien;
– Indien u of een van uw gezinsleden verkouden is, dan annuleert u tijdig de afspraak. (nieuwe maatregel RIVM);
– Wij doen bewust geen open huis en doen alleen 1 op 1 bezichtigingen bij de woning.

Ter Aar, Geerweg 65

Compleet verbouwde, karakteristieke vrijstaande woning met garage op een perceel van 590 m2

• De woning is in 2019 compleet gerenoveerd en is klaar voor een nieuwe bewoner!
• Verbouwd met hoogwaardige materialen en heeft daardoor een luxe uitstraling
• Energiezuinige woning! Onder andere 30 zonnepanelen, warmtepomp, warmte terug win systeem,
houten kozijnen met driedubbel glas etc.
• Tuin rondom met een grote garage (ca. 31 m2)
• Gunstige ligging, centraal in het Groene Hart; de grote steden zijn goed bereikbaar

Zoekt u een nette, karakteristieke woning, die u zo kunt betrekken? Zoek niet langer! Deze woning is gebouwd in 1928, maar is in 2019 compleet gerenoveerd en aangebouwd. De woning is verbouwd met hoogwaardige materialen (luxe uitstraling) en voldoet helemaal aan de huidige eisen. Op dit moment is de woning nog niet ingericht, alleen voorzien van sanitair. De getoonde afbeeldingen van de begane grond zijn dan ook uitsluitend bedoeld ter inspiratie. Ook is de woning voorzien van 30 zonnepanelen, een warmtepomp, warmte terug win systeem en volledige isolatie. De woning is gelegen op een perceel van 590 m2, rondom is een riante tuin gelegen. Achterin de tuin bevindt zich een ruime garage van ca. 31 m2 met een elektrisch bedienbare deur en bergvliering.

Op zeer korte afstand zijn de Langeraarse Plas en de Geerpolder Plas gelegen. Leuk om te weten is dat een stuk oud opgaand moerasbos in het noordelijke stuk van de Geerpolder bekend staat als bijzonder vogelrijk. De dorpskernen van Langeraar, Nieuwveen en Ter Aar liggen op enkele kilometers verwijderd en beschikken over diverse openbare voorzieningen zoals scholen, winkels en sportaccommodaties. De woning ligt centraal in het Groene Hart met een uitstekende bereikbaarheid van Schiphol, Hoofddorp en Alphen aan den Rijn. Grote steden zoals Amsterdam, Haarlem, Leiden en Den Haag zijn in ca. 25-30 minuten te bereiken. Recreëren kunt u in de omgeving naar hartenlust: fietsen, varen, wandelen en een balletje slaan op de golf- en countryclub Liemeer. Ook de Nieuwkoopse Plassen liggen binnen handbereik.

Begane grond
Via een riante hal bereikt u de garderoberuimte met toegang tot het toilet, de woonkeuken, de woonkamer en technische ruimte. De woonkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning. De woonkamer is ca. 40 m2 en door de hoeveelheid ramen prettig licht. De wanden zijn glad gestukt en wit gespoten (zeer strak!). Aan de achterzijde bevindt zich de woonkeuken. De toekomstige eigenaar kan hier zelf naar eigen wens en smaak een keuken plaatsen. Alle voorzieningen zijn hier al voor getroffen.

Via openslaande deuren in de woonkeuken bereikt u de riante tuin rondom de woning, een heerlijke plek om te vertoeven! De tuin is voorzien van een nieuwe schutting en vlonder. Achterin de tuin bevindt zich een riante garage van ca. 31 m2 met een elektrische deur, bergvliering en zonnepanelen.

Eerste verdieping
Via een ruime en lichte hal bereikt u 3 ruime slaapkamers, de badkamer, toiletruimte en vaste kast. Aan de achterzijde bevinden zich 2 ruime slaapkamers van ieder ca. 11 m2 (gemeten vanaf 1,50 meter hoogte) met toegang naar het balkon. Aan de voorzijde bevindt zich de master bedroom. Dit is een riante slaapkamer met eigen badkamer, die eventueel met gemak in twee slaapkamers gesplitst zou kunnen worden. De badkamer beschikt over een ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel. Weer terug naar de hal treffen we hier tot slot nog een aparte badkamer met inloopdouche en dubbele wastafel en apart toilet. Zowel de badkamer als de overloop beschikt over een elektrisch bedienbaar dakraam.

Zoekt u een karakteristieke woning in een nieuw jasje? Zoek niet langer! Kom gehele vrijblijvend deze compleet gerenoveerde, luxe en energiezuinige woning bezichtigen!

Disclaimer
Voor onze koopakte gelden de standaard NVM-regels. In alle overeenkomsten bedraagt de waarborgsom/bankgarantie minimaal 10% van de koopsom. Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door de verkoper. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de door ons samengestelde gegevens. Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen vrijblijvend. Er is pas overeenstemming bereikt op het moment dat de door Drieman Garantiemakelaars Nieuwkoop opgestelde koopovereenkomst door beide partijen is beoordeeld en ondertekend. Tot dat moment hebben beide partijen het recht om af te zien van een transactie, zonder kostenvergoeding etc. Alle genoemde maten zijn indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

  • 185 m2
  • 590 m2
  • 3

Kenmerken Geerweg 65

Overdracht

Koopprijs€ 670.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte590 m2
Woonoppervlakte185 m2
Inhoud670 m3

Bouw

SoortVilla
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar2018
Dak typeMansardedak
IsolatievormenVolledig geïsoleerd

Indeling

Aantal verdiepingen2
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Aantal badkamers2

Maandlasten

Ligging Geerweg 65

Marktcijfers van TerAar

Gemiddelde verkoopprijs in TerAar

Landelijk gemiddelde: € 266.598,-

Gemiddelde vraagprijs in TerAar

Landelijk gemiddelde: € 288.096,-

Gemiddelde verkooptijd in TerAar

Landelijk gemiddelde: 28

Gemiddeld aangeboden in TerAar

Landelijk gemiddelde: 7228

Gemiddeld aantal verkocht in TerAar

Landelijk gemiddelde: 9419

Gemiddelde prijs/m2 in TerAar

Landelijk gemiddelde: 2.365

Vergelijkbaar woningaanbod